BDAR

Slapukų naudojimo taisyklės

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. cookies). Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Susipažinkite su slapukų naudojimo taisyklėmis


Patarimai, ką daryti, jei pirkdami internetu pakliuvote į sukčių pinkles

Patarimai, ką daryti, jei pirkdami internetu pakliuvote į sukčių pinkles

Šiandien dalijamės ECSM kampanijai parengtais patarimais, ką daryti, jei pirkdami internetu pakliuvote į sukčių pinkles. Spausti čia.

Europos kibernetinio saugumo mėnuo (ECSM) - kasmetinė Europos Sąjungos kampanija, skirta ES piliečių ir organizacijų kibernetiniam saugumui skatinti ir naujausiai informacijai apie saugumą internete teikti, didinant informuotumą ir dalijantis gerąja patirtimi.

ECSM kampaniją koordinuoja Europos Sąjungos kibernetinio saugumo agentūra (ENISA) ir Europos Komisija, ją remia ES valstybės narės ir šimtai partnerių iš Europos ir už jos ribų.

Paskelbimo data - 2021-11-10 15:11

Susiję straipsniai

Patarimai, ką daryti, jei buvo įsilaužta į jūsų socialinio tinklo paskyrą

Šiandien dalijamės ECSM kampanijai parengtais patarimais, ką daryti, jei buvo įsilaužta į jūsų socialinio tinklo paskyrą.

Patarimai, ką daryti, jei jūsų banko sąskaitos saugumui kilo pavojus

Šiandien dalijamės ECSM kampanijai parengtais patarimais, ką daryti, jei jūsų banko sąskaitos saugumui kilo pavojus.

Vertingi patarimai, kaip apsaugoti savo interneto paskyras

Šiandien dalijamės ECSM kampanijai parengtais patarimais, kaip apsaugoti savo interneto paskyras.  Europos kibernetinio saugumo mėnuo (ECSM) -...