BDAR

Slapukų naudojimo taisyklės

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. cookies). Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Susipažinkite su slapukų naudojimo taisyklėmis


Ką daryti, jei užmiršote slaptažodį ir negalite prisijungti prie savo „Facebook“ paskyros ?

Paspauskite šią nuorodą, įveskite savo „Facebook“ paskyroje naudojamus duomenis: vartotojo vardą, el. paštą, arba tel. numerį. Pasirinkite „Ieškoti“ (angl. Search) ir jums bus parodyti visi galimi prisijungimo prie jūsų „Facebook“ paskyros būdai (1 pav.).

1 pav. „Facebook“ paskyros paieška

Pasirinkite, kaip norite gauti laikiną prisijungimo kodą. Spauskite „Tęsti“ (angl. Continue) (2 pav.).

2 pav. Laikino prisijungimo kodo gavimo nustatymas

Jungdamiesi prie „Facebook“ paskyros, pasinaudokite jums išsiųstu laikinu prisijungimo kodu ir prisijunkite prie paskyros. Jei neturite prieigos prie savo „Facebook“ paskyroje naudojamo el. pašto, tel. numerio ar kitų kontaktų, pasinaudokite puslapio apačioje esančia nuoroda „Nebegalite viso to pasiekti“ (angl. No longer have access to these?) . Savo paskyrą galėsite susigrąžinti, jeigu jungiatės iš savo pagrindinio įrenginio, kurį jau prieš tai naudojote prisijungimui prie „Facebook“ paskyros. Šį įrenginį sistema atpažins ir leis jums pasikeisti slaptažodį.  (3 pav.)

3 pav. Prisijungimas su įsimintinu įrenginiu 

Jei neturite priskirto pagrindinio įrenginio prietaiso su kuriuo nuolat jungiatės prie „Facebook“ paskyros,  pabandykite susigrąžinti prieigą per savo „Facebook“ paskyroje naudojamą el. pašto ar, tel. numerio.

Susiję straipsniai

Saugūs atsiskaitymo būdai

Elektroninių parduotuvių pardavėjai už prekes atsiskaityti siūlo įvairiais būdais. Vieni būdai yra saugesni, kiti – mažiau saugūs. Vieni būdai...

Ką daryti, jei jūsų „Facebook“ paskyra užblokuota ?

Įsitikinkite, kad jūsų paskyra užblokuota. Pasinaudokite slaptažodžio keitimo forma, kurią rasite tinklalapyje...

Rekomenduojami „Facebook“ saugumo nustatymai

Siekiant užtikrinti kuo didesnį „Facebook“ paskyros saugumą rekomenduojama atlikti keletą papildomų paskyros saugumo nustatymų.